E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır
benaykt
E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır
0
782
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Çevrimdışı!
Şuan Çevrimdışı!
benaykt Yeni Üye
*

  • Konum: 34 | İstanbul Avrupa
  • Rep puanı 0
  • Konular5
  • Mesajlar5
  • SMS Onayı:Yapılmadı
  • Hesap Onayı:Doğrulanmadı
Site Adı: Penta Yazılım
Site Adresi: Pentayazilim.com
Site Konusu: Web Tasarım Ajansı

E-Ticaret web sitesi nasıl yaptırılır? Günümüzde çok sayıda kuruluş bu soruya bir cevap arıyor. Elektronik Ticaret veya E-Ticaret, ürün, mal veya hizmetlerin internet üzerinden satılıp alınması anlamına gelmektedir. Elektronik ticaret, e-ticaret veya internet ticareti olarak da bilinmektedir. Bu hizmetler internet ağı üzerinden online olarak sağlanır. Bir e-ticaret varlığını başlatıp başlatmamaya karar verirken göz önünde bulundurmanız gereken şeyler şu şekildedir;

Daha Fazla Müşteriye Ulaşabilirsiniz

E-ticaretin önemli bir avantajı, her gün binlerce yeni müşteriye ulaşma potansiyelidir. Geleneksel tuğla ve harç işletmeleri, mağazanın yakınında yaşayan ve çalışan veya seyahat ederken geçen müşteri tabanıyla sınırlıdır. Bununla birlikte, bir çevrimiçi perakende varlığı başlatırsanız, bir daha asla coğrafya ile sınırlandırılmayacaksınız. Esasen, mağazanızı çevrimiçi olarak tanıtabilirseniz ve insanlar ürünlerinizle ilgileniyorsa, onlara göndermeye istekli olmanız koşuluyla, dünyadaki herkes müşteriniz olabilir.



[Resim: 1519864731249?e=2159024400&v=beta&t=w9MN...E4AKqLAvOg]

Kelimenin Tam Anlamıyla Her Zaman Açıksın

Müşterilerin günün 24 saati siparişlerini tamamlama yeteneği paha biçilmezdir. Potansiyel bir müşteri sabah saat 4'te yatağında dönüp satın almak istediği bir şey düşünebilir, sitenizde onu arayabilir ve anında satın alma işlemini gerçekleştirebilir. Ve siz, küçük işletme sahibi, bir mağazayı fiziksel olarak 24 saat açık tutmak için kaynaklara para ödemek zorunda değilsiniz.

Maliyet Her İki Taraf İçin Daha Düşük

Arz tarafında, e-ticaret mağazaları, kayıtları çalıştırmak ve mağazayı yönetmek için personel ödemeden açık kalabilir. Talep tarafında, alışveriş yapanların bir satın alma işlemi yapmak için kargo masraflarını ödemeleri gerekmez. Üstelik web ajansı aracılığıyla yaptıracağınız sitenin, sizlere getirisini düşündüğümüzde son derece uygun olduğunu söyleyebiliriz.

E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır?

E-ticaret sitesi yaptırabilmek için Penta Yazılımın, web tasarım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Penta Yazılım e-ticaret hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bunun için pentayazilim.com web sitesine giriş yaparak bilgi edinebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler

E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır indir, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır Videosu, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır online izle, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır Bedava indir, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır Yükle, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır Hakkında, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır nedir, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır Free indir, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır oyunu, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır download, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır webmaster, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır webmaster forum, E-Ticaret Web Sitesi Nasıl Yaptırılır webmaster platformu


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Music
Radyo Web Sitesi Nasıl Açılır ?| Sam2 Kullanım Kılavuzu Kaanapaydn 2 2,368 21-10-2017, Saat: 21:09
Son Mesaj: Kaanapaydn

Foruma Git: